3.000 euro uit offerpot van Sterrenkapel in Bree gaat naar goede doelen

Uit HBVL Donderdag 21 september 2023

Ruim een jaar geleden opende de ‘Sterrenkapel’ in de Truyenhofstraat de deuren. Drijvende kracht Han Beeren: “Er komt veel volk langs en dat vinden we heel fijn. Destijds hebben we ook beloofd om het geld dat in de offerpot van de kaarsen zit, aan een goed doel te geven. Zo kunnen we nu al maar liefst 3.000 euro verdelen.”

De verenigingen Boven de wolken, ’t Kietelt, Dierenasiel Kinrooi en Autisme Leeft kregen elk een cheque van 750 euro.

Link : https://m.hbvl.be/cnt/dmf20230921_94366027

1 thought on “3.000 euro uit offerpot van Sterrenkapel in Bree gaat naar goede doelen

  1. Dirk en Christine says:

    Wat een mooi plaatsje! Tijdens ons fietstochtje paar weken geleden dit supermooie kapelletje ontdekt. Het roept zovele droevige, maar na jaren intens mooie herinneringen op. Kaarsje doen branden voor al onze sterretjes in de hemel. Dikke proficiat aan de initiatiefnemers!

    Beantwoorden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *